Honda’s 2010 RC212V

Dit seizoen beschikken Dani Pedrosa en Andrea Dovizioso over een nieuwe, verbeterde machine. Honda heeft vooral aandacht besteed aan het verbeteren van de vering, het chassis en het motorblok. De RC212V is nu namelijk voorzien van Öhlins-vering, waardoor het team het vermogen (210 pk) beter kan benutten, doordat de tractie van de machine is verhoogd. Honda beschikt nu over een geavanceerde motor waarvan het vermogenniveau met een druk op de knop te reguleren is. Ook kan de coureur de druk in het voorremsysteem regelen en een snelheidsbegrenzer in- en uitschakelen voor bijvoorbeeld het rijden in de pitstraat.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?