Hopkins vervangt Bautista in MotoGP

John Hopkins keert tijdelijk terug in de MotoGP. De Amerikaan vervangt Alvaro Bautista in het Rizla Suzuki-team. De Spanjaard is voorlopig uitgeschakeld doordat hij eerder deze maand in de trainingen voor de Grote Prijs van Qatar viel en zijn dijbeen brak.

Hopkins reed tot en met 2008 in de koningsklasse en eindigde in het seizoen 2007 als vierde in het wereldkampioenschap voor Suzuki. Hij komt dit seizoen in de Britse Superbikes uit. Hopkins: “Ik maak me geen illusies, dit wordt een heel zwaar weekeinde voor me. Ik heb al een aantal jaren niet op een GP-machine gereden in wedstrijdverband.”

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?