Iannone klokt snelste trainingtijd

Hoewel Andrea Iannone op Silverstone uiteindelijk twaalfde werd, was hij degene die donderdagmiddag de snelste ronde reed in de eerste training voor de Moto2-race in Assen. Deze Italiaanse motorcoureur rijdt voor het Fimmco Speed Up Team en noteerde een tijd van 1’39.573. Dit is een opvallend resultaat aangezien de Italiaan nooit eerder in de Moto2-klasse reed op het circuit van Assen. Wel heeft Iannone op een 125cc GP-motor al ervaring met het racen in de MotoGP, aangezien hij vanaf 2004 tot 2009 op een Aprilia RS 125 reed.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.