Iannone op pole position in Moto2

Nadat Andrea Iannone zowel in de eerste als de tweede training de snelste tijd pakte, lukte het de Italiaan ook om in de kwalificatie de snelste ronde te rijden. Iannone, die rijdt voor het Fimmco Speed Up-team, presteerde het om een ronde af te leggen in 1’39.092. De Thaise Ratthapark Wilairot legde een ronde af in 1’39.307 en mag daardoor op de tweede plek beginnen in de Moto2-race, die zaterdag net na het middaguur verreden wordt. Alex Debon deed 1’39.584 over een ronde en daarmee heeft de Spanjaard de derde startplek bemachtigd.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.