Iannone weer de snelste in Moto2-training

Wederom was het Andrea Iannone die snelste was in de tweede training voor de Moto2-race. Hij legde een ronde af in 1’39.101 en stond met 0.639 seconden sneller dan Alex Debon, weer als bovenste op de lijst.  

Hoewel Iannone zowel donderdag als vrijdagmorgen de snelste bleek te zijn kon Thomas Luthi wel eens een gevaar gaan vormen voor de Italiaan. Aangezien Luthi op Silverstone vanaf de negende naar de tweede plek wist te rijden en deze tweede training als derde wist te eindigen, kunnen we ervan uitgaan dat deze Zwitser aardig wat concurrentie zou kunnen geven aan Andrea Iannone.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.