IJsraces op natuurijs

De KNMV zegt dat achter de schermen hard  wordt gewerkt om binnenkort diverse nationale ijsraces op natuurijs te houden. Het schijnt om een viertal wedstrijden in Eext, Noordwolde, Stadskanaal en Wartena te gaan. De exacte data zijn nog niet bekend, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

KNMV-licentiehouders 2010 (alleen wanneer er in 2010 nog wedstrijden zijn) en licentiehouders 2011 (die nu al in het bezit zijn van deze licentie) kunnen met hun huidige licentie deelnemen aan de wedstrijden op natuurijs. Districtlicentiehouders kunnen gewoon met hun districtlicentie meedoen. Daarnaast kun je met een daglicentie ook racen tijdens deze competities.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.