Infokaart Indianapolis

Komend weekend wordt op het beroemde circuit van Indianapolis de volgende Grand Prix van 2010 gehouden. De coureurs uit de 125cc, Moto2 en MotoGP rijden op het International Circuit. Dat doen ze tegen de klok in en dat is voor velen altijd even wennen…

Volgens Brembo is het een langzaam circuit. De remmen zullen het dus relatief rustig hebben want naar verwachting wordt slechts 20 procent van een ronde remmend afgelegd. Dat in de MotoGP alles relatief is, blijkt overigens uit de volgende infokaart van Indianapolis, opgesteld door Brembo. Wij vinden 325 namelijk niet echt langzaam…

Zelf oordelen? Download de kaart hier in PDF.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.