Ingelaste KNMV-MON geluidtestdag

KNMV en MON technisch officials zijn ter plaatse om geluidsmetingen te doen conform de nieuwe norm van 94 db(A). De industrie is gevraagd om die middag in Axel ook aanwezig te zijn om hun nieuwe dempersystemen te testen en rijders hierover te informeren en adviseren. Het circuit aan de Lageweg 4 in Axel is open van 13.00 uur tot 18.00 uur en afvaardigingen van motocrossclubs zijn ook van harte welkom om te kijken en voor instructie over de dynamische meetmethode. Wel graag vooraf aanmelden via info@resaxel.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.