Inschrijving Crazy Cross geopend

De eerste twee wedstrijden van dit seizoen leverden Motorclub Wijdewormer meer inschrijvingen op dan ooit tevoren. Dit belooft veel voor het deelnemer aantal van de jaarlijkse Crazy Cross op  29 augustus aanstaande. Op de website van de club, www.mcww.nl, is de voorinschrijving inmiddels geopend.

Voorinschrijving is belangrijk voor de club, maar ook voor de deelnemers. In geval van afgelasting wegens slechte weersomstandigheden kunnen de deelnemers, die uit de wijde omtrek komen, tijdig worden ingelicht door de organisatie.

“MCWW groeit tegen de verdrukking in,” zegt MCWW, bestuurslid Arnold Kamper. “Ondanks dat door de economische crisis de belangstelling voor veel motorsport evenementen afneemt, stijgt bij MCWW het aantal inschrijvingen per wedstrijd. En niet alleen het aantal deelnemers neemt toe, ook het sportieve niveau wordt hoger.”

De Crazy Cross, traditioneel het grootste evenement dat MCWW jaarlijks organiseert, zal plaatsvinden op hetzelfde terrein waar eerder dit jaar ook al twee clubcrosses werden verreden. De 50cc Classics klasse rijdt, evenals tijdens de eerste clubcross van dit seizoen, weer mee om het Noord-Hollands kampioenschap. In de overige klassen strijden de coureurs om het club kampioenschap. De aparte damesklasse , die bij MCWW inmiddels vast op het programma staat,  mag zich ook verheugen in een toenemende populariteit.

Toegang voor begeleiders en publiek bij het evenement is gratis, catering zal aanwezig zijn. Huisdieren worden niet toegelaten op het terrein. Parkeren op het terrein is geen probleem.

Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.