Inschrijving Supercross Hardenberg van start

Dit jaar nog meer spektakel tijdens Indoor Supercross. Met deze weinig onthullende woorden begint het persbericht van de organisatie. Op zaterdagavond 27 november vindt de tweede editie plaats van de Crazy Night, dit jaar nog meer show en spektakel dan de eerste editie. Nieuw deze avond is het WK Goon riding. Zegt je dit niets? Hierbij een filmpje…

Voor de crazy night kun je online kaarten bestellen.

Kijk voor meer info over hoe je kunt inschrijven en hoe je kaarten kunt bestellen op www.indoorsupercross.nl en www.motorevenementhardenberg.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.