Inschrijving Wegracecursus geopend

Belangstellenden die dit jaar de cursus voor de A-, B- of C-licentie willen volgen, kunnen de volgende data in de agenda noteren. Op zaterdag 19 maart wordt in het Media Centre op het TT Circuit Assen de theoriedag gehouden. De twee praktijkdagen, beide op het TT Circuit Assen, zijn op zaterdag 26 maart (norm volgens het Cup-reglement) en vrijdag 1 april (geluidsdag, norm volgens het reglement). Wordt jij het talent van 2011? Mail je aanmelding of vraag naar r.brontsema@knmv.nl. Eerst de Informatiefolder wegrace downloaden kan natuurlijk ook.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.