Inschrijvingen Zwarte Cross vol

Gisteren startte om exact 11.00 uur via zwartecross.nl de inschrijving voor deelname aan de 2011-editie. De inschrijving was binnen 10 minuten vol. In totaal was er plek voor 225 voertuigen in de Brommerklasse, vijftig in de Wegraceklasse, veertig in de Specialklasse, twintig in de Zwaargewichtklasse, 35 in de Romaklasse, 35 in de Ben Hur Klasse en 35 in de Hijspanklasse.

Aanmelden voor de Specialklasse en Zwaargewichtenklasse is nog wel steeds mogelijk. Via www.zwartecross.nl kunnen ontwerpen worden ingestuurd en een deskundige ballotagecommissie bepaalt welke voertuigen mee mogen doen met de Zwarte Cross. De inzendingen worden met name beoordeeld op humor en originaliteit.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.