Invaller voor Supersport-rijder Lascorz

Wie dit artikel en bijbehorend filmpje heeft gezien, begrijpt dat de Supersport-rijder Joan Lascorz voorlopig even niet meer aan de start zal verschijnen. Toch zal tijdens de laatste drie ronden van dit Superbike-seizoen de motor van Lascorz niet stilstaan, want Broc Parkes neemt namelijk tijdelijk plaats in het zadel van de Kawasaki ZX-6R. Het Kawasaki Provec Motocard WSS-team liet Parkes vorige week al de Supersport-motor testen en de Australiër zegt al snel gewent te zijn geraakt aan de motor.

“Ondanks de hoge temperatuur van het asfalt, konden we goede resultaten behalen. Ik ben erg blij met deze kans en het feit dat ik weer de mogelijkheid krijg om in de voorhoede te gaan rijden. Ik weet een beetje wat mij te wachten staat, aangezien ik al vaker met veel van de huidige rijders heb gereden. Maar we zullen pas zien hoe het gaat als ik weer samen met de andere Supersport-rijders van start ga.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.