‘It’s been a great race’

Zeven jaar lang kwam Rossi uit voor de Yamaha, als stempel op deze succesjaren is een boek uitgebracht ‘It’s been a great race’. Een eerbetoon aan de glorieuze periode van de Italiaan op de M1. In het boek zijn de beste foto’s van Gigi Soldano geplaatst. Deze fotograaf staat bekend als de één van de beste uit het MotoGP-paddock.

Juich alleen niet te vroeg, want het boek zal helaas niet in de winkels komen te liggen. Het is, net zoals de Pirelli-kalender, een collecters item die maar een paar van de fans in de wereld kunnen bemachtigen. Om fans toch een kleine kans te geven om een aantal foto’s te zien, wordt op 5 maart een tentoonstelling georganiseerd in Space Lavit in het Italiaanse Varese.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?