Iwema geblesseerd UPDATE

Slecht nieuws voor Jasper Iwema. Hij heeft bij een val op Sepang zijn rechter duim geblesseerd. Onduidelijk is nog wat voor gevolgen dit heeft. Volgens de Dorna krijgt Iwema op dit moment medische verzorging op het circuit van Sepang.

UPDATE 9 oktober, 9h12
Jasper Iwema heeft bij de crash de gewrichtsband van zijn rechterduim gescheurd. De Nederlander kan er gewoon mee doorrijden maar zal vooral bij het aanremmen na de twee lange rechtenstukken op Sepang veel pijn hebben. Daarnaast is het voor de Drent moeilijk om de motor snel om te gooien. Na het seizoen is een operatie nodig aldus Iwema.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.