Iwema in rood-wit-blauw

Tijdens de Dutch TT van 2010 reed Jasper Iwema in het oranje. Dat zorgde voor veel enthousiaste reacties. Die reacties zullen nu nog veel positiever worden want komend jaar zal Iwema in het rood-wit-blauw rijden, zoals op bovenstaande afbeelding te zien is. Dit mooie nieuws meldt de officiële fanclub van de snelle Drenth.

Op dit moment is Iwema aan het testen op Estoril. Veel heeft hij echter nog niet gehad aan deze test. Ten eerste regent het constant. Ten tweede is de Aprilia RSA nog niet gebruiksklaar waardoor Iwema de Seel van stal gehaald heeft.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?