Iwema kwalificeert zich als zesde

Hoewel Iwema tijdens de tweede training onderuitging, wist hij later op de dag toch zijn beste kwalificatie van dit seizoen neer te zetten. Zijn beste ronde legde hij af in 1’43.670 en daarmee mag hij zaterdagmorgen vanaf de tweede rij in de 125cc-race starten. Dit zal hij dan wel moeten doen op zijn tweede motor, die niet net zoals de eerste motor speciaal voor de TT in de kleuren van de Nederlandse vlag is gespoten, maar in de normale teamkleuren is uitgevoerd.   
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.