Iwema neigt naar ander team

Jasper Iwema ziet de kansen dat hij komend seizoen voor Molenaar gaat racen per dag slinken. Zondagmiddag zei hij in Radio Drenthe Sport nog altijd niet het gewenste bedrag van 350 duizend euro bij elkaar te hebben. Afgelopen maandag maakte zijn team bekend dat het dat bedrag te kort komt. Het geld zou voor vrijdag binnen moeten zijn, maar volgens teammanager Jan Abbink zijn er dit weekend nog gesprekken met eventuele geldschieters waardoor de beslissing werd uitgesteld tot na dit weekend.

“We zijn nog altijd hard aan het werk om het geld binnen te krijgen, maar we kijken wel verder. Als de 350.000 euro niet op tafel komt voor Molenaar, dan richten we onze blik op een ander team. De kans dat ik voor Molenaar ga rijden wordt per dag kleiner. Zo’n groot bedrag bij elkaar krijgen is vrijwel onmogelijk. Maar ook aan een buitenlands avontuur zit een prijskaartje, maar dat bedrag is niet zo hoog. Het is afwachten. Ik ben nog altijd positief, maar ik heb het nu niet meer in eigen hand “, aldus Iwema.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?