Iwema onderuit in tweede training

Jasper Iwema van het CBC Corse-team is vrijdagmorgen op een harde manier onderuit gegaan. De twintigjarige Iwema ging met zijn Aprilia onderuit in de Ruskenhoek. De motor is niet best aan toe, maar met Iwema schijnt het relatief goed te zijn afgelopen. De Drent zou alleen schaafwonden en blauwe plekken hebben opgelopen. Uiteindelijk noteerde hij een vijftiende tijd met 1’45.069.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.