Iwema opnieuw in de punten

Jasper Iwema (foto) heeft opnieuw punten gescoord in het wereldkampioenschap. De 20-jarige Drent eindigde zondag in de Grote Prijs van Groot-Brittannië als dertiende in de 125cc, goed voor drie punten. 

Iwema is inmiddels een constante factor in de lichtste klasse. De lichtgewicht uit Hooghalen, die rijdt voor het Italiaanse CBC Corse-team op een Aprilia, is alle vijf GP’s van dit seizoen tussen de plaatsen tien en vijftien geëindigd. Volgend weekeinde bij de TT van Assen mikt de Nederlander op een klassering bij de beste tien.

Michael van der Mark wist op zijn Lambretta na een fel gevecht om de twintigste positie, de 22e positie te pakken.

Foto: 2Snap
Bron: nu.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.