Iwema ‘racet’ in Wapen van Schotland

Aanstaande zondag, 20 maart, start het GP-seizoen in Qatar. Na een spannende winter is Jasper Iwema er toch bij in de kleuren van CBC Corse. Lange tijd leek het erop dat Iwema zou rijden voor Molenaar Racing maar vanwege financiële problemen moest dit team zich echter terugtrekken uit de wegracerij. Iwema kreeg gelukkig de mogelijkheid om terug te keren bij het team waar hij vorig seizoen zoveel successen boekte.

De GP van Qatar is live te zien in Het Wapen van Schotland in Hooghalen. Het restaurant zendt in samenwerking met Fanclub Iwema de wedstrijd in de woestijn uit op een groot scherm. De race start om 17.00 uur. Zowel leden als niet-leden van de fanclub zijn welkom. De entree is gratis. Mocht Iwema niet in de kopgroep rijden, dan zijn zijn prestaties te volgen via livetiming. Om de sfeer te verhogen worden alle bezoekers verzocht zo veel mogelijk in het rood gekleed te gaan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.