Iwema tiende in Jerez

Ondanks het feit dat Jasper Iwema tijdens de laatste ronde onderuitging wist hij zondag de race toch met een relatief goed resultaat af te sluiten. De 20-jarige 125cc-coureur werd namelijk tiende op het circuit van Jerez de la Frontera. “Met dit resultaat ben ik heel blij. Een finish in de top tien tijdens de tweede Grand Prix van het seizoen, wie had dat van te voren gedacht. Ik zal er alles aan doen om deze stijgende lijn de komende races vast te houden”, aldus Iwema.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.