Jasper Iwema bij Ten Kate Motor

Jasper Iwema, die afgelopen weekend vier WK-punten wist te pakken tijdens de openingsrace van de 125-cc in Qatar, is aanstaand weekend aanwezig bij Ten Kate Motor in Nieuwleusen.

Hij is zaterdag, 26 maart, aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur. Iwema gaat alle vragen beantwoorden, vertellen over zijn ervaringen van de afgelopen winter en de eerste race van het seizoen in Qatar, zijn verwachtingen voor het nieuwe seizoen en het uitdelen van handtekeningen. De fanclub zal er met merchandise-artikelen staan.

Je vindt Ten Kate Motoren aan de Rollecate 55, 7711 GG, Nieuwleusen.

Bron: jasperiwema.com

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?