Jasper Iwema dertiende in de eerste training

Jasper Iwema heeft in de eerste training voor de 125cc-race een dertiende tijd genoteerd. De Nederlander rijdt voor het CBC Corse Team en heeft voor deze 80ste TT een opvallende kleurstelling gekozen voor zowel zijn pak als zijn motor. Hij zal namelijk rijden in de toepasselijke kleuren rood, wit en blauw, met een vleugje oranje. De jonge Drent is dit weekend van plan de top tien in te rijden op zijn Aprilia. En met de steun van al zijn fans die met de Iwemania Juichplaten (van MOTOR Magazine) langs de kant van het circuit staan, moet dit zeker lukken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.