Jasper Iwema gaat vooruit

Hoewel Jasper Iwema vanwege een hersenschudding noodgedwongen twee weken rust moest nemen, ging het onlangs weer beter met de 125cc-coureur. Nadat het team een goede setup had gevonden voor de Aprilia kreeg Iwema het voor elkaar om 2 seconden sneller te rijden ten opzichte zijn voormalige persoonlijke record. "Het was een goed weekend, ik kan nu met veel jongens meerijden en dat geeft me zelfvertrouwen. Qatar zal de eerste krachtmeting zijn, pas daar zal ik weten waar we staan", aldus Iwema.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.