Jeffrey Herlings naar Zwarte Cross

De 15-jarige motorcrosser Jeffrey Herlings zal ook dit jaar aan de start staan van de Superklasse tijdens de Zwarte Cross 2010. Vorig jaar deed hij ook al mee aan deze wedstrijd en won alle drie de manches. Herlings zal zijn titel dit jaar moeten verdedigen tegen andere ervaren crossers, zoals Erik Eggens, Bart Conen en de Deen Kennet Hvam die vorig jaar respectievelijk 2e, 3e en 4e werden.

De organisatie van de Zwarte Cross heeft deze klasse opgericht om het publiek te laten zien dat er ook serieus gecrosst wordt in Nederland. Echter, niet iedereen kan meedoen. De deelnemers aan de Superklasse worden namelijk door de organisatie uitgenodigd, waardoor er een zo sterk mogelijk deelnemersveld ontstaat. Het evenement vindt dit jaar plaats op 16, 17 en 18 juli in Lichtenvoorde en kaarten zijn verkrijgbaar op www.zwartecross.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.