Jeugdcross Lierop

Geen zin om voor de tv te hangen om naar Beatrix te kijken? En ook geen zin in een vrijmarkt? Maar wel zin in motorcross? Dat komt mooi uit, want op Koninginnedag kun je terecht op het GP-circuit van Lierop. Nog niet voor de GP (die wordt hier gereden op 4 en 5 september), maar om de mogelijk toekomstige GP-rijders aan het werk te zien. De MAC Lierop organiseert namelijk een jeugdcross die op 30 april op circuit ‘de Herselse Bossen’ zal plaatsvinden. Aan de start komen de 65cc kleine wielen, de 85cc kleine wielen, de 85cc grote wielen en de MX2-jeugd. Door het grote aantal deelnemers zijn de klassen 85cc en MX2 verdeeld in twee groepen. De trainingen beginnen om half tien, de eerste start is om kwart voor twaalf en dan gaat het de hele middag continu door, waarna de dag om half zes, met de huldigingen afgesloten wordt. De entree bedraagt vijf euro en de jeugd tot en met twaalf jaar mag gratis naar hun leeftijdsgenoten komen kijken.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.