Jeugdweekend motorcross

Op het Motodrôme in Emmen gaat op 24 en 25 juli in Emmen het 26e internationale motorcrossweekend voor de jeugd van start. Dit motorcrossevenement zal dit jaar voor de 5e keer plaatsvinden op deze locatie. Aangezien het een populair evenement is verwachten de organisatoren (de International Motor Bike Association en de Motorsport Organisatie Nederland) dat dit evenement veel internationale motorcrossers zal aantrekken. Kijk voor meer informatie op www.mon.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.