Jonge kankerpatiënten voor één dag coureur

Donderdag 12 augustus vindt voor de zesde keer de Race Tegen Kanker Circuitdag plaats op het TT Circuit Assen. Deze steeds populairder wordende dag wordt gehouden door Stichting Racen Tegen Kanker in samenwerking met VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker).

Op de Race tegen Kanker Circuitdag krijgen jonge kankerpatiënten voor één dag de kans om een echte TT-coureur te zijn door op een motor of in een auto te klimmen. Ze kunnen ook een ritje maken in een Dakar truck en ervaren hoe het is om een politieman te zijn. De jonge coureurs zullen namelijk de hele dag worden vergezeld door de agenten van de Groningse politie.

Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook heel wat handtekeningen te verzamelen. Bijvoorbeeld die van de bekende coureurs als Barry Veneman, Werner Daemen en Jurgen van den Goorbergh. Tevens zijn ook bekende Nederlanders als Rintje Ritsma, Sita en autocoureur Jan Lammers van de partij.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.