Jonge motorcrosser overleden

Zundorf kwam zondag tijdens een cross bij een botsing met twee andere deelnemers zwaar ten val. Toen hij opstond, zakte hij in elkaar door een hartstilstand. Hij werd in coma overgebracht naar het ziekenhuis waar geconstateerd werd dat hij de C2 en C3 nekwervel gebroken had. Alle medische hulp mocht echter niet baten. Dinsdag overleed Zundorf in het ziekenhuis.
 
Foto: 112groningen.nl
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.