Jorge op het witte doek

Vorig weekend ging in Madrid de documentaire over Jorge Lorenzo in première. In 2010 werd de 23-jarige Spanjaard wereldkampioen in de MotoGP. In een korte tijd is hij enorm gegroeid in de racerij; waarschijnlijk de reden dat er nu een 80 minuten durende film over hem is gemaakt door Dorna.

In de documentaire leer je Jorge kennen onder privé omstandigheden en wordt zijn professionele leven als motorcoureur in beeld gebracht. Niet alleen de Yamaha-rijder is aan het woord, ook zijn ouders, vrienden en enkele collega’s vertellen uitgebreid over het jonge talent. Natuurlijk kunnen belangrijke racemomenten uit 2010 niet ontbreken in de film.
 

foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?