Juichplaat voor Jasper!

Het is lang geleden dat we een Nederlander in de GP hadden die bovendien een reële kans maakt de top-10 binnen te rijden. Met Jasper Iwema in de 125cc lijkt die kans toch weer binnen handbereik te komen. De Iwemania is in alle hevigheid losgebarsten en om jouw aanmoedigingskreten langs de baan kracht bij te zetten kun je Jasper vleugels geven met de Iwemania juichplaat die je middenin de nieuwe MOTOR vindt. Hou ’m omhoog, hang ’m aan de hekken rondom het circuit of verzin iets anders creatiefs.

Wil je geen pagina’s uit je dierbare MOTOR Magazine trekken, dan kun je ‘m hier downloaden. Of je bemachtigt een waterbestendig exemplaar dat we uitdelen bij Texaco-tankstations langs de A28 (Zuidwolde), N33 (Rolde) en A50 (Nijmegen-Arnhem). Volg de spandoeken van MOTOR Magazine en je ziet het vanzelf. Hiervoor geldt wel; op is op. Je kunt natuurlijk ook een extra boekie aanschaffen of de MOTOR meenemen. In dat laatste geval heb je meteen iets te lezen. Zie hier een heuse win – win situatie!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.