Kaarten voor Rossi-tribune

Nu de TT van Assen steeds dichterbij komt, worden de kaarten voor de Rossi-tribune steeds schaarser. Want van de 1218 kaarten zijn er nu nog maar ongeveer 65 beschikbaar. Dit zijn tevens de enige TT-kaarten die nog beschikbaar zijn, dus weer er snel bij. Rossi-fans die in Assen hun favoriete motorcoureur willen aanmoedigen, kunnen naar www.rossitribune.com surfen om daar voor 57 euro een kaartje te bestellen.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.