‘Kan het goed vinden met de morfine’

Valentino Rossi ging zaterdag keihard onderuit op het circuit van Mugello in Italië en liep een dubbele beenbreuk op. Zondag was de Italiaan, na een meer dan twee uur durende operatie, echter alweer zijn vrolijke zelf.

“Het was een lelijke val, maar mentaal gaat het heel goed met mij. Ik kan het goed vinden met de morfine”, aldus Rossi. “Op tv zag het er erg uit, maar op de motor was het nog erger”, beschrijft Rossi. “De operatie is gelukkig geslaagd en ik word hier goed verzorgd.”

Maandag ging de Italiaan wederom onder het mes, ditmaal om de wond te dichten. Liefst vijftien hechtingen waren er nodig om alles weer op de plaats te krijgen. Dr. Roberto Buzzi, die de leiding had tijdens de operatie, was na afloop positief gestemd: “Het herstel verloopt goed.”

Bron: De Telegraaf; foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?