Kenan Sofuoglu naar Moto2

De kersverse Supersport-kampioen Kenan Sofuoglu (voormalig rijder in het Hannspree Ten Kate Honda-team) heeft de overstap gemaakt naar de Moto2. De Turkse coureur vervangt hierdoor de pas overleden Shoya Tomizawa. Sofuoglu zal al op het circuit van Esotoril aan de start verschijnen.

“Ik ben blij om samen met het TECHNOMAG-CIP Team de krachten te bundelen voor de races in Estoril en Valencia”, aldus Sofuoglu. “Het team heeft bewezen dat zij een racewinnende motor hebben. Ik kijk ernaar uit om samen met het ervaren team een afsluiting van het seizoen te bereiken die Shoya Tomizawa eert.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.