Kermiscross Krommeniedijk

Als onderdeel van de feestweek Krommeniedijk vindt op zaterdag 4 september de traditionele Kermiscross plaats. Deze cross wordt georganiseerd door Motor Cross Club Heemskerk. MCCH. Het is al enige jaren een vast onderdeel van de feestweek. Ook dit jaar wordt er weer gestreden in totaal tien klassen, van klein tot groot, van mannen tot vrouwen. Alle klassen rijden een training en twee wedstrijden zodat er een vol programma is. Nieuw dit jaar is een heuse kofferbakmarkt waar de deelnemers hun gebruikte crosskleding en aanverwante artikelen te koop kunnen aanbieden.

Kijk voor meer informatie op www.krommeniedijk.nl/Krommeniedijk/feestweek_2010.html.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.