Kids on Tracks

Het doel van Kids on Tracks is de motorsport in Nederland verder te ontwikkelen, door middel van het financieel ondersteunen van verschillende cups. De financiële middelen voor de ondersteuning van de cups komen o.a. uit de opbrengst van De Grote Motorsport Loterij. De eerste editie is op 1 augustus afgelopen, de tweede editie zal in februari 2011 van start gaan. Verder organiseert Kids on Tracks spectaculaire online veilingen, met vele items die door topcoureurs zijn gedoneerd en gesigneerd. Mede door deze succesvolle initiatieven kan Kids on Tracks in 2011 de volgende cups ondersteunen: NSF100 Championship; Moriwaki cup en Talent Cup 600.

Het streven van het Kids on Tracks-programma is om jonge rijders de kans te bieden om op een verantwoorde manier kennis te laten maken met het motorracen. Kids on Tracks beperkt zich echter niet uitsluitend tot de wegrace. Het is een initiatief ter ondersteuning van de motorsport in Nederland. Er zijn dan ook zeer zeker ambities om andere vormen van motorsport, zoals bv. de motorcross, te ondersteunen. Alles is echter afhankelijk van het beschikbare budget.

Met Kids on Tracks zal een sterke impuls geven worden aan de jeugdontwikkeling van de motorsport in Nederland. Deze impuls is hard nodig om de achterstand die Nederland heeft ten opzichte van andere landen niet groter te laten worden. Sterker nog: deze achterstand dient ingehaald te worden.

Meer info: www.kidsontracks.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?