Kids on Tracks Gala Diner

Op 5 februari 2011 houdt Kids on Tracks een spectaculair Gala Diner. Deze feestavond zal in het teken staan van de presentatie van het Kids on Tracks programma voor 2011:
– NSF100 Championship
– Moriwaki Cup
– Talent Cup 600

Het Gala Diner wordt omlijst met een viergangen diner, spectaculaire acts en een bruisende afterparty. Veel prominenten uit de motorsportwereld zullen tijdens het diner aanschuiven, zodat je in een ongedwongen sfeer kunt kennismaken of bijpraten. Dit alles vindt plaats op een sfeervolle locatie in (de directe omgeving van) Utrecht. De opbrengst van de tafelverkoop komt geheel ten goede aan de jeugdmotorsport in Nederland.

Na de ontvangst met aperitief en amuse word je begeleid naar de grote zaal, waar het diner geserveerd wordt aan grote ronde tafels. Tussen de gangen van het diner is er ruimte voor presentaties en entertainment. Na afloop van het diner kunnen de liefhebbers helemaal losgaan of rustig natafelen.

Wilt je dit spetterende feest bijwonen? Reserveer dan nu alvast uw tafel! De prijs per tafel (maximaal 9 personen) bedraagt 2.500 euro. De prijs voor losse plaatsen bedraagt 295 euro per persoon. De minimale afname is twee plaatsen.

Voor dit bedrag krijg je niet alleen een avondvullend feestprogramma inclusief een geweldig diner, je bent ook getuige van wat gerust een historisch moment voor de Nederlandse motorsport genoemd mag worden! Bovendien lever je rechtstreeks een bijdrage aan het Kids on Tracks programma en daarmee steun je jong Nederlands racetalent!

Er is een beperkt aantal tafels beschikbaar; wacht dus niet te lang met reserveren en meld je aan via www.dgml.nl/gala-aanmelden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.