Kies je favoriete Dakarrijder

Tot 15 januari 2011 kun je stemmen op de Rallyrijder van het Jaar op www.rtlgp.nl. Deze nieuwe competitie binnen Dakar 2011 wordt georganiseerd door RTL GP en Autodrop. Er zijn 41 Nederlandse Dakar-rijders dit jaar, dus keuze genoeg. Op 16 januari zal de Rallyrijder van het Jaar worden gehuldigd.

De strijd gaat tussen alle Nederlandse motor-, auto- en vrachtwagenrijders die meedoen aan Le Dakar 2011. Een overzicht van alle Nederlandse rallyrijders vind je op www.rtlgp.nl.

De Dakar start vandaag 1 januari in Buenos Aires, Argentinië. De rally duurt dertien dagen en is 9.618 km lang. In deze editie nemen 180 motoren, 146 wagens, 33 quads en 68 vrachtwagens deel. De finish is op 15 januari in Buenos Aires.

Foto: dakar.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.