KNMV-MON Geluidtestdag Veendam

Op zondag 6 maart gaat het crosscircuit van MC Veendam open. Op uitnodiging van de club zal op deze heugelijke dag een KNMV-MON Geluidtestdag worden gehouden. Geluidsofficials van beide bonden zijn tijdens de openingsuren aanwezig om geluidmetingen te verrichten. Sinds 1 januari 2011 geldt voor motorcross een maximale geluidsnorm van 94 dB(A). Kijk voor meer informatie over deze geluidtestdag op de website van MC Veendam (www.mcveendam.nl).

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.