KNMV wegracekalender 2011

KNMV wegracekalender 2011De KNMV wegracekalender plus klassenindeling voor 2011 is bekend. De wedstrijden in groen zijn definitief vastgesteld. Voor de zijspanrace in Mettet geldt dat één race akkoord is, het doorgaan van de tweede race is nog onzeker. De 125cc klasse in Hengelo (GLD) en Oss wordt alleen verreden bij een deelname van minimaal 15 rijders. Verder zijn vier wedstrijden voor de Talent Cup en Moriwaki Cup zijn in het ONK-programma opgenomen.

Bekijk hier de KNMV wegracekalender 2011

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.