Knuiman toch naar Dakar

Lange tijd was het stil rondom Knuiman, maar nu is het zeker dat hij aan de start van de Dakar Rally zal verschijnen. Op de valreep heeft de coureur een aantal toezeggingen gekregen van sponsors, waardoor het toch mogelijk is geworden om het avontuur in Zuid-Amerika aan te gaan. Het zal de 7e keer worden dat Henk aan deze heftige rally deelneemt. Knuiman rijdt voor het HSF Logistics Henstek Rally Team.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?