Kom naar de opstapdagen!

Vanaf 2011 staan er twee nieuwe opstapklassen op de kalender: de Moriwaki Cup en de Talent Cup. Deze klassen nemen vanaf komend seizoen de plaats in van de JuniorCup en de Suzuki SV Cup.

De KNMV houdt op maandag 18 en dinsdag 26 oktober twee opstapdagen voor serieuze belangstellenden op het TT Circuit van Assen. Inschrijven kan via www.knmv.nl/sport. Let wel dat er een beperkt aantal plaatsen op beide opstapdagen beschikbaar zijn en dat (wellicht) niet iedereen kan deelnemen. Haast is dus geboden!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.