KTM-Pirelli JR Superbike Team

Na de aankondiging van de entree van de KTM RC8R in het ONK Dutch Superbike op 19 november maakt het KTM team nu bekend dat voor het ONK seizoen 2011 gekozen is om met Pirelli te gaan samenwerken. Om deze samenwerking te benadrukken zal het team vanaf heden onder de naam KTM-Pirelli JR Superbike Team te zien zijn op circuits in binnen en buitenland.

De samenwerking is mede tot stand gekomen uit een bestaande vertrouwensrelatie tussen het JR Racing Team, Raceshop.nl en Pirelli. Stabiliteit in kwaliteit, levering en klant/leverancier verhouding is in de ogen van het team een belangrijke factor in de weg naar succes.

Foto vlnr: Martin van Soest- Pirelli, coureur Nelson Rolfes en Martin Hoving- verkoper tweewielers Mulders Motoren

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?