Kyalami aangepast

Op zondag 16 mei vindt voorlopig de laatste WK Superbike-race op Kyalami plaats. Desondanks heeft de organisatie besloten de baan toch iets aan te passen voor motoren. De uitgang van de pitsstraat wordt op dit moment namelijk verder naar achteren geplaatst.

In het verleden kwam de pitlane precies op het rechtestuk uit. Aangezien de toppers daar ruim boven de 200 kilometer per uur voorbij komen, was dit niet echt veilig. Nu ligt de uitgang na de eerste bocht. Nog steeds niet helemaal ideaal maar het is in ieder geval wel een verbetering.

Foto: motoring.co.za

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.