Le Dakar nog onzeker voor Knuiman UPDATE

Henk Knuiman was vorige week een van de Nederlandse motorrijders die zijn machine inleverde in Le Havre. Dat betekent echter niet dat de 42-jarige man uit Wijchen ook daadwerkelijk zelf zal afreizen naar Zuid-Amerika. “Er is nog een gat van minstens 30.000 euro in het budget”, rekent Knuiman voor. “Er móet nog sponsoring bij, anders gaat het niet door”, meldt RTLGP.

Hoewel zijn deelname nog bepaald niet zeker is, bereidt Knuiman zich wel voor op een start. “Ik train ook gewoon door zodat ik fysiek goed ben. Maar momenteel ben ik elke dag vooral bezig met bellen en afspraken proberen te regelen. Het verloopt moeizaam, maar ik wil mezelf niets kunnen verwijten.” Lees meer op RTLGP.nl.

UPDATE 11 december 2010, 17h56
Henk Knuiman doet op de valreep toch mee aan de aankomende Dakar Rally. De Wijchenaar heeft een nieuwe sponsor weten te vinden waardoor hij voldoende budget heeft voor deelname. 42-jarige Knuiman klonk vanzelfsprekend opgelucht toen de redactie van RTLGP.nl hem belde. “Er is een last van me af gevallen,” gaf hij toe. “We komen nog wel wat tekort, maar het gat dat we hadden is voor een groot gedeelte gedicht, waardoor we de beslissing hebben genomen om te gaan.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?