Leeftijdsgrens Talent Cup omhoog

Goed nieuws voor iedereen die in eerste instantie net te oud was voor de Talent Cup. De leeftijdsgrens is verhoogd. Tot vorige week ging je verplichte pensioen in op je 21e, nu geldt dat pas vanaf je 23e. De organisatie heeft hiervoor gekozen omdat op deze manier de aansluiting met de Moriwaki Cup, de andere opleidingsklassein Nederland, beter is.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de kalender van 2011 rond te krijgen. Er worden in ieder geval drie wedstrijden verreden tijdens ONK Wegrace-weekeinde. Aangezien de KNMV de kalender voor het Nederlands kampioenschap net gepresenteerd heeft, zal die van de Talent Cup niet lang op zich laten wachten.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.