Lentink weer thuis

Het is inmiddels drie en een halve maand geleden dat tijdens de Dutch TT zich een drama voltrok voor het jonge talent Tristan Lentink. Tijdens de start van de Dutch Supersport-race sloeg zijn motor af. De gevolgen waren niet te overzien. Vechtend voor zijn leven verbleef de 18-jarige in het UMCG en kreeg te horen dat hij dubbele beenbreuk, gebroken bekken en inwendige complicaties had opgelopen. Tot grote verbazing van de artsen en zijn naasten vocht hij zich terug. Het drama is een wonder geworden.
 
Tijdens de MOTO73 Race of the Champions kreeg Tristan de beloning voor zijn optreden door benoemd te worden tot Rookie of the Year. Een award die hij in zijn rolstoel in ontvangst nam. Tijdens dit bijzondere moment gaf hij al aan dat hij niets liever wil dan weer racen. Dat doel ligt hem nog steeds voor ogen en het Domburg Racing team zal hem de mogelijkheid ook bieden om komend jaar uit te gaan komen in de EK Superstock 600. Aan Lentink zal het niet liggen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.