Leok en Townley niet in Gemert

Twee deelnemers die normaal gesproken in Gemert aan de start hadden gestaan tijdens de derde ONK op 18 april in Gemert kunnen niet komen vanwege een ernstige blessure. Aigar Leok liep tijdens een wedstrijd een gescheurde lever op.

Niet veel beter verging het Ben Townley die tijdens een training het stuur in zijn buik kreeg omdat zijn machine uit de versnelling schoot. Hierbij liep Townley een beschadiging op aan de dikke darm en moest met spoed worden geopereerd. Hij is zeker twee maanden uitgeschakeld.

Organiserende MAC St. Christoffel uit Gemert heeft nog wel twee bekende vervangers kunnen contracteren. Dat zijn de rijders van het Aprilia fabrieksteam Joshua Coppins (Nieuw-Zeeland) en Manuel Priem (België).

Andere groten namen die naar Gemert komen zijn o.a. Tanel Leok (Est), Davide Guarneri (I), Jimmy Albertson (USA), Kevin Strijbos (B), Gautier Paulin (F), Jeremy van Horebeek (B), Joel Roelants (B) en Shaun Simpson (GB).

Foto: Archief MAC St. Christoffel

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.