Liefhebber wint pre-proloog

Voor zijn derde Dakar Rally is Liefhebber van een 530cc KTM overgestapt op een 690cc model. Dat hij zijn nieuwe machine al goed in de hand heeft, bleek tijdens de pre-proloog waar hij met ogenschijnlijk speels gemak de finale bij de motoren won.

In de finale kwam de meeste tegenstand van Onno Ellens. De debutant was net als Mirjan Pol snel in de manches, maar had uiteindelijk geen antwoord op Liefhebber en zijn KTM.

Uitslag finale motoren
1. Hans-Jos Liefhebber – KTM  
2. Onno Ellens – Honda
3. Mirjan Pol – Honda

Alle uitslagen zijn hier te vinden.

Bron en foto: RTLGP.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?